Välkommen Andreas Hjorth!

Vi välkomnar Andreas Hjorth som Brons nya kommunikatör! Andreas förstärker kommunikationsteamet i Sundsvall under tiden som Elin Nylander är föräldraledig.

Andreas brinner för entreprenörskap och företagande och har tidigare erfarenhet av roller som AD, digital marknadsförare och CSM.

Vad har du för förväntningar i din nya roll?

– Det ska bli otroligt spännande och givande att få vara en del av Bron och få chansen att arbeta med flera olika spännande projekt inom innovation och digitalisering. Då jag själv har en bakgrund från flera olika startup-projekt så känns det extra roligt att få möjlighet att hjälpa startups och småföretag med sina digitala innovationsprojekt.

När du inte jobbar, vad gör du då?

– Med sambo och två barn är familjen en stor del av livet utanför jobbet. Men finns tid över så tar jag gärna en tur med fyrhjulingen (när den fungerar), träffar vänner, om jag lyckas hitta en bra serie så kikar jag gärna på den och spelar tv-spel. Självklart försöker jag också klämma in några turer i löparspåret.

Fun fact om dig?

– Första bolaget jag var med och startade i tidig ålder var ett skivbolag där vi släppte största delen av musiken på vinylskivor.

Föregående
Föregående

Vi välkomnar Brath som nytt medlemsföretag

Nästa
Nästa

Nytt projekt för ökad digital säkerhet för SME-företag i Västernorrland