Vi välkomnar Aingo Technologies som nytt medlemsföretag

Andrés Ramirez.

Vi välkomnar Aingo Technologies som nytt medlemsföretag i Brons nätverk! Aingo Technologies tillhandahåller anpassningsbar programvara av hög kvalitet som hjälper företagare att nå en högre nivå utifrån specifika krav. Vi har intervjuat Andrés Ramirez som är Vd på företaget.

Kan du berätta om dig själv och Aingo Technologies? 

Jag heter Andrés Ramirez och är en av de fyra grundarna som driver Aingo Technologies och jag är representant i Sverige. Jag flyttade från Colombia till Sverige för fjorton år sedan och har arbetat med rekrytering i tolv år, både inom statlig och inom kommunal verksamhet. Mitt huvudfokus är kundrådgivning och nya affärer. Jag är intresserad av allt som rör affärsutveckling, kundrelationer och serviceutveckling.

Aingo Technologies finns i Colombia och Sverige. Vi tillhandahåller anpassningsbar programvara av hög kvalitet som hjälper företag att nå en högre nivå, vi skapar alla verktyg som företagare behöver för att hantera, kontrollera, administrera och automatisera verksamheten enligt specifika krav. Vi hittar den talang som passar bäst för dina projekt och brinner för att utveckla högkvalitativ programvara. Vår huvudsakliga tjänst består i att hitta rätt kompetens för att komplettera företagens arbetslag och att optimera utvecklingen av deras projekt.

Varför valde ni att bli medlem i Bron?

Vi vill delta i och bidra till utvecklingen av regionen. Vi tror på Bron. Vi ser det starka och viktiga arbete som görs och vi tror att det är det bästa sättet för oss att vara en del av detta nätverk och det är något vi är mycket glada över.

Om du får göra en digital spaning 5 år framåt i tiden, var tror du att vi är då?

Världen förändras och blir mer digital, arbetssättet förändras redan och processen till digitalisering har påskyndats på grund av Covid-19, vilket tvingar företag att anpassa sig. Fler och fler människor arbetar på distans och kommunicerar på ett digitalt sätt. Vi tror att det kommer att öka med tiden. Vi ser en ny era av digitala möjligheter, där AI, kryptovalutor, blockkedjor och all denna stigande teknik kommer att påverka hur vi gör saker. Tekniken i världen växer på ett exponentiellt sätt. det är därför vi har mottot ”This is the future, we are prepared”.

Slutligen, vad betyder Good Tech för dig?

För oss betyder Good tech teknik som skapats med syfte att hjälpa mänskligheten. Det betyder att det du gör för att hjälpa innebär ansvar och engagemang. Att inspirera människor att göra sitt bästa. Det handlar om att omvandla vår miljö på ett bättre sätt. I AingoTech tror vi att bra teknik handlar om att göra smarta saker med stort värde..

Föregående
Föregående

Techbranschen fortsätter att växa starkt i Västernorrland

Nästa
Nästa

Nytt medlemsföretag: Edugrade