Civilministern inviger nya DIGG

 
digg-1-768x545.jpg

Lokalerna på Storgatan 37 var välfyllda under måndagens fantastiska invigning av DIGG – Myndigheten för digital förvaltning. Vi var på plats för att hälsa generaldirektör Anna Eriksson med medarbetare välkomna till Sundsvall och Good Tech Region.

På plats närvarade civilminister Ardalan Shekarabi som stolt presenterade att vi från och med invigningen, den 3 september, har plattformen, strukturen och alla förutsättningar för att kliva ut och bli de bästa i världen på digitalisering av den offentliga förvaltningen. ”Det handlar om att göra det enkelt. Det ska vara enkelt för medborgare eller företagare att ta kontakt med det offentliga Sverige” fortsatte Anna Eriksson.

Anna och Ardalan klippte tillsammans bandet efter ett fint invigningstal följt av applåder och konfettiregn. På plats fanns även Bron, som välkomnade DIGG. ”Det här är en dag vi har sett fram emot, och det är en stor dag för regionen som verkligen understryker vår starka digitala position” säger Lars Persson Skandevall, VD Bron Innovation.