Rekordmånga förslag till Årets IT-profil

 
hej-1-768x465.jpg

Årets IT-profil är en årlig utmärkelse som delas ut av Dataföreningen i Sundsvall och Bron Innovation, och om 10 dagar presenteras årets vinnare under Sundsvall Business Awards. Priset syftar till att uppmärksamma en person eller organisation som bidragit till att placera Sundsvallsregionen på IT-kartan.

”Det känns väldigt roligt att få lyfta fram personer och organisationer som verkligen bidrar till vår regions utveckling inom digitalisering” säger Lars Persson Skandevall, VD för Bron Innovation.

Som vanligt fanns det många namn uppe till diskussion, men till slut var det tre stycken som vi fastnade för som nominerade i år, menar Linda Gustafsson som är ordförande för Dataföreningen i Sundsvall. ”Det finns en röd tråd mellan personerna, som alla har fokus på kompetens idag, i morgon och i framtiden för vår region”, avslutar Linda.

Läs mer om de nominerade här.

 
Bron Innovation