Nyexaminerade IT-konsulter får jobb direkt

 
IMG_20180831_160646-1-768x513.jpg

I somras var det premiär för Academys programeringsutbildning där 11 förväntansfulla deltagare fick möjlighet att starta igång nya karriärer under 12 utmanande veckor.

”Vi har länge sett en stor brist på personer med rätt IT-kunskaper i och omkring Sundsvall” skriver Stefan Grönborg, Senior Account Manager på Academic Work i ett pressmeddelande.
”Med Academy skapas ny kompetens för att ge företagen i Sundsvall en hållbar kompetensförsörjning och för att slippas bromsas av den enorma kompetensbristen” menar han.

Sandra Elfvenstierna, är en av de deltagare som slutfört utbildningen och tagit emot sitt diplom tillsammans med sina projektmedlemmar Nils Björklin, Magnus Kull och Anders Nordin. ”Det är ett bra sätt att få erfarenhet genom att ta sig an ett riktigt uppdrag tillsammans med andra motiverade personer” säger hon.

De examinerade deltagarna beräknas vara ute i arbete redan till veckan vilket gör programmet unikt. Grattis och lycka till i nya karriären – välkommen till Good Tech Region.