Intressanta möten under årets Good Tech Region Meetup

 
meet12-768x462.jpg

Det var ett fullspäckat schema när ett tiotal deltagare fick möta sex av våra medlemsföretag under slutet på förra veckan. Dagen bestod av besök hos arbetsgivarna och resulterade i många intressanta möten, rundvisningar, möjlighet att ta del av pågående projekt inom IT och digitaliseringsprojekt i regionen samt speedintervjuer.

En av representanterna från arbetsgivarna är Carin Lindström, konsultchef på CGI.
”Vi letar primärt efter programmerare och tekniska testare i nuläget, men det är alltid intressant vad det finns för kompetens bland de som sökt sig hit. Tillsammans måste vi samarbeta för att lösa den kompetensbrist som finns på IT-området – det gynnar oss alla i regionen” menar Carin.

En av de deltagare som sökt sig till årets Meetup är Marcus Jungstål från Järfälla. Han har en bakgrund inom konst och är utbildad industridesigner. ”Det är intressant att se vad regionen har att erbjuda i IT-väg” säger Marcus. ”Nyckeln till framgång är att utmanas och våga satsa tvärvetenskapligt” fortsätter han och menar att han med sina erfarenheter är redo att ta sig an fler uppdrag inom IT-branschen.

Är du intresserad av att jobba i Good Tech Region? Hör av dig till oss.

 
Bron Innovation