Målet för nytt Bron-projekt: Inga IT-talanger ska missas

 
rezam.jpg

Vi ska inte missa någon kompetent medarbetare eller talang – det är målet för Bron Innovations projekt Good Tech Competence!

Projektet, som ska matcha personer som är nya i Sverige eller har stått utanför arbetsmarknaden en längre tid, är en fortsättning på den framgångsrika modell som Bron Innovation tillsammans med sina medlemmar skapade under fjolåret. Modellen består av kvalificerad matchning med inslag av utbildning och tillgång till Brons breda nätverk inom IT-sektorn och resulterade i en solskenshistoria där Shariful fick ett IT-jobb efter 11 år i Sverige.

”Det finns en stor efterfrågan på kompetens och genom Good Tech Competence kan vi koppla samman rätt personer med rätt arbetsgivare”, säger Reza Moossavi, projektledare vid Bron Innovation.

Bland annat vänder sig projektet till de som är inskrivna hos Arbetsförmedlingen i regionen. Genom Good Tech Competence är Bron Innovations mål att bidra till fler arbetstillfällen, mer mångfald och ökad tillväxt inom IT-sektorn i regionen.

”I första hand tittar vi på personer som har en utbildning eller yrkeserfarenhet från IT-sektorn, men vi är också öppna för talanger som vill jobba med digitalisering. Vi vill inte gå miste om någon viktig kompetens” säger Reza Moossavi.

 

Kontakt:
Reza Moossavi, projektledare Bron Innovation, 070-446 88 31
Lars Persson Skandevall, VD Bron Innovation, 070-666 42 53