Premiär för Good Tech Conference

 
gtc-768x512.jpg

Efter 30 framgångsrika år så byter Sundsvall 42 i år namn och skepnad till Good Tech Conference. I morgon, onsdag, slås portarna upp för första gången.

”Det känns väldigt kul med en premiär. Vi är också väldigt glada över att intresset är stort. Nära 400 personer från hela landet kommer att delta under konferensen, säger Lars Persson Skandevall, VD för Bron Innovation som arrangerar Good Tech Conference.

”Konferensens fokus är digitalisering, och hur det påverkar samhälle, människor och företag. I år har vi en särskild del med fokus på kommunikation och en del om informationssäkerhet. Två superaktuella områden”, berättar Lars Persson Skandevall.

På konferensen finns många kända nationella och regionala profiler. Totalt bjuder konferensen på 70 föreläsningar.

”Jag tror många ser fram mot Per Holknekts föreläsning. Jag är själv extra nyfiken på några av de nya namnen som till exempel den inspirerande teknikexperten Siduri Poli, säger Lars Persson Skandevall.

 

Konferensen arrangeras av Bron Innovation, regionens kluster för IT och digitalisering.
Datum för konferensen är 17-18 oktober (med invigning på kvällen den 16:e)
Konferensen hålls på Quality Hotel i Sundsvall.
Hela programmet finns på www.goodtechconference.se

Kontakt: Lars Persson Skandevall, VD Bron Innovation, 070-666 42 53

 
Bron Innovation