Välkommen Malin Sångberg!

Vi välkomnar vår nya kollega och kommunikatör Malin Sångberg till oss på Bron Innovation!

Malin kommer närmast från Easit där hon jobbat som kommunikatör i 7 år. Hon har en bred erfarenhet av strategisk kommunikation, webb, sociala medier och eventplanering samt en bakgrund som grafisk formgivare i reklambranschen.

Vad har du för förväntningar i din nya roll?

– Att lära mig massor och utvecklas! Jag tycker det känns otroligt givande att få vara en del av Bron och få chansen att arbeta med våra olika spännande projekt inom innovation och digitalisering. Jag gillar verkligen det fina kretslopp som Brons Innovationshub är en del av. Att vi har möjlighet att hjälpa startups och små och medelstora företag att få en kickstart på sina digitala innovationsprojekt genom att koppla ihop dem med Brons medlemsföretag.

När du inte jobbar, vad gör du då?

– Med sambo, tre barn och två bonusbarn är vardagspusslet en stor del av livet utanför jobbet. Vi har precis köpt hus tillsammans så just nu består kvällar och helger av att skruva ihop möbler och packa upp flyttkartonger. Ladda energi gör jag med familj och vänner – gärna i fjällen, på en klippa vid havet eller på gymmet. Har även en förkärlek till danska kriminalserier.

Fun fact om dig?

– Jag började att studera på Mittuniversitet direkt efter studenten och allas råd var ”Läs något med IT – det är framtiden!”. Efter flertalet kurser med programmering och systemering fick jag under det tredje året välja inriktning och valde då media och kommunikation – och då hittade jag hem! Nu i efterhand blev det ändå en bra kombo och att kommunicera om betydelsen av god IT passar mig bättre än att utveckla den.

Föregående
Föregående

Nytt datadrivet analysverktyg i Teams ska effektivisera skolverksamheten

Nästa
Nästa

Datadrivet samhälle på agendan under GovTech Day 2021