Datadrivet samhälle på agendan under GovTech Day 2021

Den 7 december genomfördes GovTech Day för tredje gången i Sundsvall under ledning av Liza-Maria Norlin. Det blev en inspirerande och kreativ dag med fokus på årets tema Datadrivet samhälle.

Under dagen föreläste Reinhard Haslinger från The World Bank, Erik Oskarsson från Rouse och Magnus Enzell från Regeringskansliet, Infrastrukturdepartementet. Annica Lindgren från BizMaker berättade om Youth Wellness Accelerator. GovTech Workspace var en ny programpunkt för iår där deltagarna fick välja mellan fyra olika arbetsrum och där arbeta med konkreta utmaningar under 100 minuter. Därefter presenterades resultatet och kommenterades av en expertpanel som bestod av Louise Callenberg, Andreas Lalantha Silverdal♾ och Sheila Zimic.

Tack till alla fantastiska deltagare, föreläsare, partners och möjliggörare som bidragit till GovTech Day 2021 och till att vi ännu en gång kunnat samla kunskap, erfarenhet och insikter kring hur vi tillsammans skapar värde för samhället. GovTech Sweden är ett levande ekosystem där vi alla behövs!

Glöm inte att joina GovTech Sweden communityn!

Föregående
Föregående

Välkommen Malin Sångberg!

Nästa
Nästa

2000 elever tävlar om att bygga framtidens samhälle i Minecraft