Välkommen Johan Stenborg!

Vi hälsar Johan Stenborg välkommen som ny projektledare för digitaliseringsutvecklingsprojektet Digikraft! Johan startade sin karriär i Stockholm där han jobbade med både stora och små företag i olika roller - från specialist till VD. Efter 20 år bestämde han sig för att flytta hem igen och hamnade då på Cybercom där han arbetat i nästan 13 år. Nu är han i en ny roll som projektledare för Digikraft!

Vad har du för förväntningar i din nya roll?

- Först och främst att hitta projekt och företag där vi kan göra skillnad och verkligen skapa ett bestående värde. På ett mer egoistiskt plan; trevliga kollegor, bra teamarbete, spännande projekt.

När du inte jobbar, vad gör du då?

- Vi har i nuläget 2 hus som kräver lite tillsyn. Men i grunden tycker jag det är viktigt att göra saker på fritiden som är kul och givande. I mitt fall bland annat skidåkning, golf, tennis, fiske, åka båt på sommaren och vara med familjen.

Fun fact om dig?

- Förutom att jag kan vara en ganska nördig person, dvs verkligen gå på djupet med sånt som jag tycker är intressant, så är jag en hyfsad generalist – även om det kanske är lite motsägelsefullt. Gillar verkligen att jobba med digitalisering som ett verktyg för att boosta affärer.

Föregående
Föregående

Norrlängtan lockar IT-kompetens till vår region

Nästa
Nästa

Välkommen Giselle Abbas!