Välkommen Giselle Abbas!

Vi välkomnar Giselle Abbas som ny projektledare för Game ON Mid Sweden. Giselle började redan som 19-åring att driva företag och har erfarenhet från start-up världen där ingen dag är den andra lik. I höstas gav hon sig in i IT-branschen och upptäckte en värld med oändliga möjligheter - "här vill jag vara", säger hon.

Giselle har alltid haft ett brinnande engagemang för entreprenörskap, kreativitet och skapande. Därför har hon sedan gymnasietiden, engagerat sig i entreprenörskap på olika sätt. Giselle har också en bakgrund inom coaching där hon stöttar människor ut i karriär och studier.

Vad har du för förväntningar i din nya roll?

- Dataspelsbranschen växer i väldigt snabb fart. Det är en bransch jag aldrig tidigare räknat med att jag ska ha att göra med. Men ju mer jag lär mig om den och ju fler människor jag mött inom branschen har jag upptäckt en explosion av kreativitet och kompetens. Och så fantastiskt många möjligheter för andra branscher att ta tillvara på den teknik och metodik som finns inom spelbranschen. 

- Jag ser fram emot att jobba nära utvecklare och kreatörer samt att tillsammans skapa ett ekosystem som bidrar till att dataspelsbranschen växer ytterligare. Vi vill sätta Västernorrland på kartan, både nationellt och internationellt!

 När du inte jobbar, vad gör du då?

- Det absolut bästa jag vet är att vara med min familj, vi har otroligt roligt ihop. Sedan älskar jag att träna, läsa en bra bok, skriva och lyssna på berättelser eller intervjuer med inspirerande människor. Och just det. Får inte glömma nämna att jag gärna dansar (hemma eller i en Zumba klass)!

Fun fact om dig?
- Jag är utbildad Zumba instruktör sedan 7 år tillbaka. Hos mig kan man räkna med ett otroligt svettigt, högljutt och roligt pass!

Föregående
Föregående

Välkommen Johan Stenborg!

Nästa
Nästa

Välkommen Sara Rudälv!