Välkommen Angelica Lindqvist!

Vi välkomnar Angelica Lindqvist som ny kommunikatör på Bron Innovation. Hon har lång erfarenhet av kommunikation och projektledning och kommer att bli en stor tillgång i teamet här hos oss.

Angelica är född och uppvuxen i Hudiksvall. 2004 flyttade hon till Sundsvall för att börja plugga Information och PR på Mittuniversitetet. De senaste 8,5 åren har Angelica jobbat som projektledare för Hållbart resande på Sundsvalls kommun där fokus legat på beteendeförändring kopplat till resande. Innan det jobbade Angelica med kommunikation och projektledning på Venture Cup samt som kommunikatör på dåvarande Åkroken Science Park. Hon har också drivit eget bolag inom kommunikation.

Vad har du för förväntningar i din nya roll?
– Jag ser fram emot detta mycket. Att få jobba fullt ut med kommunikation och att återvända till innovationsbubblan känns jättekul. Jag tycker också att det ska bli väldigt kul att komma närmare näringslivet i Sundsvall och Västernorrland igen.  

När du inte jobbar, vad gör du då?
– Jag tankar energi tillsammans med familjen och spenderar gärna mycket tid tillsammans med dem. Jag tränar dottern och hennes fotbollslag, cyklar i skogen tillsammans med sonen och där emellan balanserar vi dans och innebandy. Vintertid blir det en del slalom också om jag får välja.

– Utöver familjen lägger jag också mycket energi och tid tillsammans med mina vänner i JCI Sundsvall. Vi arrangerar årligen Sundsvall Business Awards, ett arbete som sker helt ideellt på sida av våra ordinarie jobb. Jag har varit med i denna förening sedan 2010 så jag har hunnit med ett par galor under åren.

Fun fact om dig?
– Jag tar mig gärna fram på cykel, året runt.

Föregående
Föregående

SustainGov ska hjälpa offentlig sektor att göra rätt saker

Nästa
Nästa

Välkommen Mikael Englund!