Bli en del av Bron!

Bron Innovation är Västernorrlands IT-kluster och Digitala Innovationshub. I Bron samlas cirka 100 privata och offentliga aktörer till samverkan som bidrar till tillväxt och regional utveckling.

I Västernorrland finns en stor IT-kompetens och innovationskraft, och tech-sektorn står för en viktig del av den regionala ekonomin och för många arbetstillfällen. För att behålla och stärka sektorn ytterligare har Bron etablerats – för att öka regionens attraktionskraft för ny kompetens, nytt kapital, etablering av nya verksamheter och utökning av redan befintliga verksamheter.

Bron har tre fokusområden för sin verksamhet: Innovation & Tillväxt, Kompetens & Attraktivitet, Nätverk & Mötesplatser. Inom dessa områden bedriver vi projekt och aktiviteter utifrån medlemmarnas vilja.

Som medlem i Bron får du tillgång till ett starkt nätverk, spännande innovation- och utvecklingsprojekt, affärsmöjligheter, kompetensutveckling och ökad synlighet för din verksamhet. Dessutom erbjuder vi exklusiv tillgång till en CV-bank och möjlighet att publicera lediga tjänster på vår hemsida.

Bli en del av Bron Innovation och upplev fördelarna med att vara en del av vår gemenskap!

Föregående
Föregående

Mer effektiv hälso- och sjukvård genom ökad användning av hälsodata

Nästa
Nästa

Stort intresse och engagemang vid framgångsrikt AI-seminarium i Östersund