Är du Brons nästa projektledare?

Vill du utvecklas i en spännande organisation med en dynamisk och snabbt föränderlig miljö? Nu söker vi dig som vill vara med på resan framåt!

Bron Innovation är Västernorrlands IT-kluster och digitala innovationshub. Tillsammans med våra 100 medlemmar jobbar vi varje dag för mer digital utveckling, innovation, tillväxt och kompetens. Vi planerar att förstärka teamet med fler medarbetare under första kvartalet 2024 och söker nu en projektledare.

Projektledare Digital Innovationshub

En hörnsten i Brons uppdrag är att bidra till digitala innovationer, nya affärer och utveckling av verksamheter. Som projektledare är din roll att scouta, coacha, stödja och processleda privata företag och offentlig sektor inom digital och datadriven utveckling.

Vi arbetar med olika verktyg och processer i vår digitala innovationshub. Innovationsarbetet sker genomgående genom olika former av samverkan, inte minst med Mittuniversitetet. I din roll kommer du även aktivt i nationella och regionala nätverk inom till exempel AI, IoT, Cybersäkerhet och GovTech.

För att trivas i rollen behöver du vara aktiv, processorienterad, nätverksbyggande och nyfiken. Vi värdesätter att du har ett brett nätverk i Västernorrland, god samarbetsförmåga och vana att bygga tillitsfulla samarbeten. Självklart har du erfarenhet och intresse inom tech-området och är duktig på att identifiera verksamheters behov och utmaningar.

Denna tjänst kommer att tillsättas under förutsättning att vi får ett positivt tilldelningsbesked avseende ett sökt större projekt. Beskedet väntas under december månad.

Dina egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att trivas och prestera i rollen är det viktigt att du är drivande och självgående.

Som person är du nyfiken, flexibel och prestigelös. Du får saker att hända, är snabb, resultatorienterad, har en god samarbetsförmåga och trivs med att etablera kontakter i vårt nätverk. Du behöver ha b-körkort och tillgång till bil, då tjänsteresor inom länet förekommer.

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Några (av många) anledningar att jobba hos oss

Du kommer ingå i ett team som tillsammans tar sig an och löser flera gemensamma projekt och samhällsutmaningar. Vi är drivna och ambitiösa med ett stort mått av ödmjukhet. På Bron har vi högt i tak, nära till beslut och en stark gemenskap. Vi tror på en arbetsmiljö och ett arbetssätt som skapar utrymme för kreativitet och att hitta balans mellan jobb och privatliv.

Varaktighet, arbetstid

Anställningen är initialt en projektanställning fram till 2026-12-31. Tjänsten är baserad på heltid, men med möjlighet till flexibilitet.

Vi har i dag två kontor i Västernorrland (Sundsvall och Örnsköldsvik) och tillämpar ett stort mått av hybridarbete. Du behöver dock vara bosatt i länet för att vara aktuell för tjänsten.

Individuell lönesättning tillämpas och alla medarbetare omfattas av kollektivavtal.

Låter det intressant? Kul!

Skicka in din ansökan genom att klicka på knappen nedan och fylla i formuläret. Glöm inte att bifoga personligt brev och CV. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.


Kontakta oss

Vill du veta mer eller har du några frågor?

Kontakta Lars Persson Skandevall, VD Bron Innovation
lars.skandevall@broninnovation.se


Föregående
Föregående

AI-styrt utvecklingsverktyg för ökad trivsel hos medarbetare

Nästa
Nästa

Från 5 till 24 spelföretag – en framgångssaga i Västernorrland