Kustfrakt tar hjälp av Bron-projekt för att hoppa på digitaliseringståget

 
Vojigo_kustfrakt_juni2019.jpg

Ett av företagen som valt att delta i Brons projekt Digitalt Industrilyft Medelpad är Kustfrakt, som arbetar med logistiklösningar, fjärrtransporter, specialtransporter och industrilösningar. I projektet, som finansieras av Tillväxtverket, erbjuds rådgivning och stöd till mindre industrier och industrinära företag i Medelpad.

– Vi vill ligga i framkant när det gäller logistik så vi valde att delta i projektet för att kunna lyfta vår verksamhet och möta framtidens behov snabbare och bättre. Jag tror att oavsett vilken bransch man verkar inom så måste man vara med på digitaliseringståget och det tåget går fort, säger Jens Zetterlund från Kustfrakt.

Kustfrakt och de andra företagen i projektet har initialt träffat Brons digitaliseringscoach Reza Salim som gjort en nulägesanalys av verksamheten och tillsammans med företagen kommit fram till områden att prioritera. Därefter erbjuds upp till 20 timmar med en expertcoach inom det utvecklingsområde företagen valt att arbeta vidare med. För Kustfrakts del var Vojigo, vars främsta expertis är att hjälpa företag att öka sina säljprestationer, den bästa matchningen.

–  Jag kommer bland annat att visa hur olika digitala verktyg kan hjälpa Kustfrakt att effektivisera och automatisera sin verksamhet inom marknadsföring och försäljning både internt och gentemot sina kunder, säger Torbjörn Johansson från Vojigo.

Kustfrakt ska, inom ramen för projektet, även få hjälp att nå fler kunder genom att öka sin marknadsföring via digitala plattformar och sociala medier.

Vill ni också vara med i Digitalt Industilyft Medelpad? Projektet pågår till och med januari 2020 och ni kan själva välja när det passar er bäst att ansluta.

Läs mer om Digitalt Industrilyft Medelpad  >

Vid frågor, kontakta:

Lars Persson Skandevall
lars.skandevall@broninnovation.se

 

 
Bron Innovation