Good Tech Region på Mötesplats Campus

 
mötesplas.jpg

Den 28 februari hölls eventet Mötesplats Campus, i Grönborgs kreativa lokaler. Där fick arbetsgivare i regionen möjlighet att träffa Mittuniversitetets studenter och diskutera extrajobb, examensarbete, traineeprogram samt praktik. På plats fanns arbetsgivare från både näringsliv, offentlig sektor samt studenter på Mittuniversitetet campus Sundsvall. Bland företagen fanns bland annat flera av Brons medlemmar.

En av dagens besökare var Emma Bergström som studerar första året på Kommunikations- och PR-programmet vid Mittuniversitetet.

En av dagens besökare var Emma Bergström som studerar första året på Kommunikations- och PR-programmet vid Mittuniversitetet.

”Kommunikation finns och behövs överallt – så jag ser detta som en möjlighet att knyta kontakter och utvidga mitt nätverk”, säger Emma.

”Roligast är att man kan skapa sina egna jobbmöjligheter. Det var en person som letade upp mig på plats och undrade om jag vill extrajobba med marknadsföring under min studietid efter jag pratat med VD:n i företagets monter”, fortsätter Emma.

Är du nyfiken på Good Tech Region? Du kan alltid höra av dig till oss via info@broninnovation.se för att få veta mer om jobbmöjligheter i regionen,