Bron-nätverket nominerade till ”Årets marknadsförare 2018”

 
bron-nominering-vara-768x432.jpg

Tillsammans med Sundsvall Växer (Sundsvalls kommunTrafikverketMittSverige Vatten & Avfall, Sundsvalls Logistikpark) och Hoome Mäkleri är Bron med bland finalisterna till utmärkelsen ”Årets marknadsförare 2019”. Utmärkelsen delas ut årligen av Marknadsföreningen i Sundsvall.

”Vi är jätteglada, och också överraskade över nomineringen. Jag vill också understryka att det är ”hela IT-regionen” som nominerats. Det är helheten som är vår styrka tillsammans med våra engagerade medlemmar som gör detta möjligt”, säger Lars Persson Skandevall, VD, Bron Innovation AB.

Marknadsföreningens förklarar utmärkelsen:

”Årets marknadsförare ska vara en förebild och präglas av nytänkande i sitt marknadsföringsarbete som andra kan bli inspirerade av. Marknadsföringsinsatsen ska vara en del i en långsiktig uttalad strategi som skall ge ett bestående positivt resultat.”

Vinnaren presenterades på Marknadsföreningen i Sundsvalls årsfest den 22/2 2019 och blev Hoome Mäkleri.

Som en del av detta har Brons verksamhet jämförts med drygt 130 liknande kluster i Europa. Som ett resultat av detta har Bron nu certifierats som European Cluster Excellence Initiative Brons Label av ESCA (European Secretariat for Cluster Analysis).

”Bron är inne i en stark utvecklingsresa, och genom att certifiera vår verksamhet kan vi öka vår förmåga att bidra till digital förnyelse, innovation och tillväxt ytterligare”, säger Lars Persson Skandevall, VD för Bron Innovation.

”Certifieringen inom ESCA är ett viktigt steg för oss, och genom den processen har vi fått bra kunskap om områden som vi kan utveckla för att bli ännu starkare. Det handlar till exempel om om att ta en större plats nationellt och internationellt”, berättar Lars Persson Skandevall.

 
Bron Innovation