Great Space expanderar i Umeå

 
Foto: Great Space

Foto: Great Space

I november kommer det att finnas möjlighet för entreprenörer och tillväxtbolag att få kontorsplats i en öppen och kreativ yta när Great Space, ett av Brons medlemsföretag, och Balticgruppen öppnar i Umeå centrum. Sedan 2016 finns ett Great Space i centrala Sundsvall som har haft både positiv tillväxt och stor efterfrågan.

– Great Space hubben ger entreprenörer tillgång till flexibla kontorsplatser, nätverk av potentiella investerare och mentorer samt ett stimulerande program av föreläsningar workshops och utbildningar. Great Space etablerade koncept har visat sig mycket framgångsrikt och nu får företagen i Umeå alltså samma möjlighet, säger Petter Ekman, VD för Great Space Sweden.

Denna innovativa yta ger entreprenörer från olika branscher möjlighet samlas under samma tak och bidra till en hållbar tillväxt för regionen och kommer att öppna den 1 november 2018.

Läs mer här (direktlänk till pressmeddelande).

 
Bron Innovation