Oct
15
to Oct 17

Good Tech Conference

facebook_omslag_820x312.jpg

Årets mest intelligenta konferens!
Good Tech Conference är en nationell mötesplats för alla som leder och arbetar med utveckling av och med stöd av digitalisering. Det är norrlands största konferens inom digitalisering med över 400 deltagare från privat och offentlig sektor till startup-bolag. På Good Tech Conference 2019 tar vi reda på hur vi på ett intelligent sätt anpassar oss till digitaliseringen.

Inspirerande dagar
Med 3 fullspäckade dagar har du chansen att ta del av mer än 50 intressanta seminarier uppdelade i 7 olika delkonferenser, föreläsningar av ledande talare inom digitalisering och mycket mer.

Mer information och anmälan >

View Event →
Dec
3
10:00 AM10:00

GovTech Day 2019

GovTechDay_event.jpg

GovTech innebär nya digitala välfärdstjänster för medarbetare och medborgare som skapas i samverkan mellan innovativa företag och den offentliga sektorn.

Globalt sker en snabb utveckling inom området. Nu vill vi samla centrala offentliga och privata aktörer för att sätta fokus på frågan: Vad krävs för att forma ett framgångsrikt ekosystem för GovTech i Sverige?

Dagen är relevant för dig som arbetar strategiskt och operativt med innovation och digitalisering inom privat och offentlig sektor samt för tjänste- och produktutvecklande företag som vill vara med och skapa nya tjänster för medborgarnas behov.

Välkommen till GovTech Day 2019!

Anmälan och program hittar du på www.govtechday.se

View Event →

Aug
29
12:00 PM12:00

Brons Lunchstafett

GoodTechLunch_2019.png

Är du nyfiken på dina kollegor i IKT-branschen?

Som medlem i Bron kan du nyttja vårt ständigt växande nätverk och träffa gamla som nya kollegor och bekantskaper under vår lunchstafett. Lunch ska vi ju alla ändå äta och allt du behöver göra är att anmäla dig – så fixar vi resten! 

Anmäl dig här

View Event →