”En kraftsamling för
digital förnyelse”

 

VÅR DRIVKRAFT

Vi vill tillvarata digitaliseringens möjligheter till utveckling och bidra till långsiktig hållbar tillväxt och ett hållbart, jämställt och inkluderande samhälle. Genom att verka för tillväxt och innovation är vårt mål att skapa en utvecklande miljö i Västernorrland och Good Tech Region.

MEDLEMSKAP

Brons medlemmar är grunden för all vår verksamhet. Hos oss kan människor och företag träffas, knyta kontakter och lära av varandra. Tillsammans arbetar vi för att attrahera nya människor, kapital och etableringar av nya verksamheter.

PROJEKT

Tillsammans med våra medlemmar driver vi projekt inom området för IT och digitalisering med fokus på våra tre verksamhetsområden:
Nätverk & mötesplats, Kompetensförsörjning & attraktivitet och Innovation & tillväxt.

 

Good Tech Conference

Good Tech Conference är norrlands största konferens inom IT och digitalisering. Det är en nationell mötesplats för alla som leder och arbetar med utveckling av och med stöd av digitalisering.

gtc_header.jpg
 

Good Tech Region

Good Tech Region är den svenska välfärdens digitala centrum. Från det första barnbidraget till den sista pensionsutbetalningen levereras välfärdstjänsternas digitala lösningar från Good Tech Region.

Här utvecklas Sveriges äldsta IT-företag tillsammans med en stark start up-scen. Regionens specialisering, omsättning och förädling tillhör de starkaste i landet och arbetsmarknaden är ständigt het.

bron_1.4.1.jpg
 

Prenumerera på Brons nyhetsbrev!

Missa inga nyheter eller uppdateringar från Bron.