Nytt Bron-projekt: Succéstart av kvinnligt IT-nätverk

 
web_guidance-768x512.jpg

Det var ett trettiotal kvinnor som deltog i Guidance-nätverkets uppstart på Grönborg igår. 

Nätverket är ett initiativ av Bron och ger möjlighet för IT-studenter vid Mittuniversitetet och yrkesverksamma att mötas och skapa relationer. De deltagande får tillgång till Bron Innovations nätverk och kan utifrån det bygga upp ett eget kontaktnät med möjlighet att hitta sina intressen inom branschen för IT och digitalisering.

”Vi ser att det finns ett behov av ett nätverk för inspirerade och kreativa möten i branschen – så nu skapar vi det tillsammans med kvinnliga förebilder”, säger Therése Boija, projektledare på Bron Innovation.

Nätverket ska följa IT-studenter under hela studietiden.

”Det har kommit in många intresseanmälningar och hejarop. Äntligen är vi igång.”, fortsätter Therése.

Tillsammans skapar vi förutsättningar för ett mer jämlikt och positivt IT-klimat i Good Tech Region.

Kontakt:
Therése Boija, projektledare Bron Innovation
076-391 42 83

 
Bron Innovation