Anna Laurell

OS-aktuell, världsmästare i boxning, och doktor i kemi i KTH med en imponerande meritlista både inom och utanför idrotten. Anna kommer att berätta om vägen tillbaka efter sjukdom, skada eller nederlag och champ: att nå toppen om och om igen.

Pär Holmgren

Efter 20 år som meteorolog på SVT har Pär engagerat sig på heltid i hållbarhetsfrågor. På Sundsvall 42 kommer Pär bland annat att berätta om behovet av teknikutveckling, beteendeförändringar och politiska beslut för att hantera klimatförändringarna.

Camilla Ljunggren

Camilla Ljunggren, skaparen av varumärket Pluring, har utsetts till en av Europas bästa unga företagare av tidningen Businessweek. På årets konferens är temat att ingenting är omöjligt - entreprenörskap & innovation nyckeln till framtiden.

Andreas Gyllenhammar

Swecos hållbarhetschef är en av Sveriges miljömäktigaste personer. På Sundsvall 42 är ämnet hur vi kan klara omställningen till en hållbar värld. Du får också veta vilken som är världens mest hållbara stad och hur har de lyckats ta sig dit!

Sundsvall42 på Facebook

På konferensen utan appen?

Under året har vi arbetat med en app för dig som är konferensdeltagare på Sundsvall 42.

Målet är att kunna serva dig med rätt information vid rätt tid. I appen finner du därför information om programmet och föreläsningarna, namn och personer från konferensen, en tydlig kanal för feedback och mycket mer.

Ladda ner på app store  Ladda ner på google play