Försäkringskassan söker IT-traineer inför hösten 2017

Är du kreativ, gillar att tänka nytt och är fascinerad av systemutveckling, storskalig IT-drift och ny teknik. Då är Försäkringskassans IT-traineeprogram något för dig. Försäkringskassans IT-avdelning är en av landets största och erbjuder stora förutsättningar för variation och utveckling inom företaget.

Bron Innovation
Verksamhetsbilder- SundsvallFotodatum: 160518Foto: Per Groth
Verksamhetsbilder- Sundsvall Fotodatum: 160518 Foto: Per Groth

Den 30 mars är sista anmälningsdagen för att delta på årets IT-traineeprogram som går av stapeln den 4 september 2017. Försäkringskassan erbjuder ett sex månaders långt IT-traineeprogram där du får utveckla din samarbetsförmåga och träna på problemlösning. Upplägget ger dig både teoretiska och praktiska kunskaper och en bred bas att stå på, för ditt fortsätta arbete inom försäkringskassan.


Till Sundsvall söker Försäkringskassan:


– Systemutvecklare till agila team, inom Java/C++/Business Intelligence. Du är även intresserad av kravanalys, test eller cobol.


– IT-tekniker till vår produktavdelning. Du är datateknisk, It-ingenjör eller liknade, har stort teknikintresse och vill jobba ”hand-on” med ny teknik och nya lösningar, lösa driftproblem eller hantera tekniska & systemverifiering.


– IT-samordnare till vår produktionsavdelning. Du är teknik/IT-intresserad och kan programmera med brinner mer för att driva och koordinera arbetet. Arbetet kan innehålla allt från teknik, till kundkontakter, ekonomi och avtalshantering.


För att kunna ansöka till IT-traineeprogrammet måste du ha en examen inom data/IT, från en minst 3 år utbildning/högskola och ett stort teknikintresse.


För mer information om IT-traineeprogrammet och om hur du anmäler dig läs här!


 


Landstinget VästernorrlandEuropeiska unionen