Erfaren Realtidsutvecklare med goda kunskaper i .NET!

FöretagCrosser Technologies
Sista ansökningsdag30 April 2017

Söker du nya utmaningar och kan tänka dig en vara en del av kärnteamet i en start-up resa in i framtiden?


Crosser Technologies söker en erfaren utvecklare för att komplettera grundar teamet i företagets internationella satsning. Läs vidare och ta chansen att söka tjänsten redan idag!


Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att fördjupa sig i Crossers reatids-ramverk för att kunna bidra till utveckling och installationer över hela världen med kunskap och teknisk support. Vidare innebär tjänsten att vara med och utveckla ett verktyg för utvecklare, att bygga framtidens realtidsintegrationer och avancerade fog-computing system.


Målet är att teamet ska utveckla ramverket med sina kringtjänster till en produkt som är gångbar för alla nivåer av utvecklare. Där kärnteamet jobbar tillsammans med både utveckling och kund case.


Vi söker dig som:

Mångårig erfarenhet inom Microsoft .NET, C#, Javascript och Json. Erfaren användare av Visual Studio och bra kännedom om Microsoft Azure. Meriterande med kunskaper inom Go, C och Python. Erfarenhet inom IT för Industri och Mekanisk tillverkning är också meriterande.


Du har självgående arbetat med större projekt inom ramen för .NET och är sugen på att göra något nytt och utvecklande. Du tror på event-styrd datakommunikation och att framtiden innebär att data i realtid.


Som person är du flexibel och prestigelös. Du kommer arbeta med stort eget ansvar där du har egna arbetsmål. Du är en del av kärn-teamet för att lansera Crosser på den internationella marknaden. Vi lägger stor vikt vid personlighet och hur du bidrar till Crossers än så länge lilla team.

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Ort: Sundsvall

Urval: Sker löpande


Kontaktinformation

Johan Jonzon, 070 64 300 30
Landstinget VästernorrlandEuropeiska unionen